Unes notes de dietari apassionants, inèdites fins ara, que completen els dos volums anteriors del mateix autor. Ara, però, la selecció de textos ha anat a càrrec de Josep Poca, membre de la comissió que es va crear l?any 2002 amb motiu del centenari del naixement de Maurici Serrahima. Aquest volum i...
Peso:
250 gr
Sense estoc
25,00 €
Descripció
ISBN :978-84-8415-660-4
Data d'edició :01/01/2004
Any d'edició :2004
Idioma :Catalán
Autors :SERRAHIMA, MAURICI
Nº de pàgines :510
Coleccion :SCRIPTA ET DOCUMENTA
Nº de col·lecció :68
Unes notes de dietari apassionants, inèdites fins ara, que completen els dos volums anteriors del mateix autor. Ara, però, la selecció de textos ha anat a càrrec de Josep Poca, membre de la comissió que es va crear l?any 2002 amb motiu del centenari del naixement de Maurici Serrahima. Aquest volum inclou també alguns dels dibuixos que, de tant en tant, omplen pàgines dels seus quaderns de Notes i records.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.