• ESTAN BOJOS, AQUESTS CATALANS. COM ENS VEUEN ELS NOUVINGUTS

    COM ENS VEUEN ELS NOUVINGUTS

    AAVV ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970373 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    COM VEUEN ELS NOUS CATALANS, DES DE LA PROXIMITAT I EL TRACTE DIRECTE, ALS CATALANS AUTÒCTONS. UN RETRAT DE CATALUNYA I ELS CATALANS, CARREGAT DE CURIOSITAT, HUMOR, CRÍTICA, COMPLICITAT I SORPRESA. AMB EL BO I MILLOR DEL PROGRAMA «UN LLOC ESTRANY» DE TV3, QUE VA TENIR UN GRAN IMPACTE POPULAR. CATALU...
    Ancho: 140 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 9
    • Coleccion : HUMOR
    • Nº de pàgines : 168
    • Autors : AAVV
    • Idioma : CATALA
    • Any d'edició : 2008
    • Data d'edició : 01/05/2008
    • ISBN : 978-84-96970-37-3
    COM VEUEN ELS NOUS CATALANS, DES DE LA PROXIMITAT I EL TRACTE DIRECTE, ALS CATALANS AUTÒCTONS. UN RETRAT DE CATALUNYA I ELS CATALANS, CARREGAT DE CURIOSITAT, HUMOR, CRÍTICA, COMPLICITAT I SORPRESA. AMB EL BO I MILLOR DEL PROGRAMA «UN LLOC ESTRANY» DE TV3, QUE VA TENIR UN GRAN IMPACTE POPULAR. CATALUNYA, UN PAÍS ESTRANY Els catalans fem coses ben estranyes. Potser nosaltres estem acostumats que les nostres coses són com són. Però els nous catalans, arribats d'arreu del planeta, tenen altres maneres de ser, de fer i de relacionar-se. En aquest llibre ens parlen dels grans temes i del dia a dia, d'allò que els «indígenes» catalans ja no veiem, de tan vist com ho tenim. A Catalunya ningú no és religiós però la meitat dels casaments es fan a l'església. A Catalunya mengem tot el que es belluga, en fem botifarres, n'escurem les entranyes i en xuclem els caps. A Catalunya manen les dones... però són les que menys guanyen i les que més treballen a casa. A Catalunya l'única llengua que no cal conèixer és la llengua pròpia del país. ¿COM SOM, DONCS, ELS CATALANS? ¿QUINES COSES FEM QUE SIGUIN TAN DIFERENTS DE LA RESTA DEL MÓN? - «Les noies del meu pis s'estan depilant constantment. Sempre estan escalfant cera. És patètic.» - «Si els dius: 'Ja parlo una mica de català...' De seguida et valoren, ja tens un punt més.» - «Garrepes? No ho sé... El que sí comenta tothom és que són mals amants.» - «Els catalans viuen pendents de l'home del temps. Qualsevol diria que tots són pagesos.» - «Si parlem de diners, de peles, jo sé que d'un català no en puc esperar res.» - «La roba interior de les dones és enorme. Al Brasil no se la posaria ni la meva àvia.» - «Entren molt d'hora i pleguen molt tard. Sempre em pregunto que deuen fer tanta estona a la feina.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.