Más de 300 términos catalanes relativos a los procedimientos culinarios y a las acciones que tienen lugar mientras se llevan a cabo, con sus correspondencias en castellano, francés e inglés.
Ancho:
135
cm
Largo:
215
cm
Peso:
250 gr
Sense estoc
6,00 €
Descripció
ISBN :978-84-393-6736-9
Data d'edició :01/04/2005
Any d'edició :2005
Idioma :CATALAN ; CASTELLANO ; FR
Autors :VVAA
Nº de pàgines :88
Más de 300 términos catalanes relativos a los procedimientos culinarios y a las acciones que tienen lugar mientras se llevan a cabo, con sus correspondencias en castellano, francés e inglés.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.