Con este libro aprenderás:- Anatomía y estructura de la tipografía.- Conceptos clave de composición tipográfica.- Cómo crear y editar tipografía digital.- Cómo aplicar efectos tipográficos con los programas más relevantes de diseño gráfico.- Criterios para seleccionar la tipodrafía más adecuada en ...
Ancho:
210
cm
Largo:
240
cm
Peso:
670 gr
Sense estoc
30,50 €
Descripció
ISBN :978-84-342-3414-7
Data d'edició :01/09/2008
Any d'edició :2008
Idioma :Español, Castellano
Autors :ELLISON, ANDY
Nº de pàgines :192
Coleccion :ARQUITECTURA Y DISEÑO
Con este libro aprenderás: - Anatomía y estructura de la tipografía. - Conceptos clave de composición tipográfica. - Cómo crear y editar tipografía digital. - Cómo aplicar efectos tipográficos con los programas más relevantes de diseño gráfico. - Criterios para seleccionar la tipodrafía más adecuada en cada caso. - Recursos creativos para personalizar la tipografía. - Trucos de diseño.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.