• DEL XINO AL RAVAL

    CULTURA I TRANSFORMACIO SOCIAL A LA BARCELONA CENTRAL

    SUBIRATS, JOAN; RIUS, JOAQUIM HACER, EDITORIAL Ref. 9788496913059 Altres llibres del mateix autor
    El Raval és avui un gran espai de canvi social, de territori de creació, de laboratori de mescla social i cultural a la ciutat de Barcelona. Aquest estudi, resultat d'un encàrrec del CCCB a l'IGOP depenen de la UAB, pretén analitzar el procés de transfor
    Peso: 180 gr
    Disponible
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96913-05-9
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SUBIRATS, JOAN; RIUS, JOAQUIM
    • Nº de pàgines : 153
    El Raval és avui un gran espai de canvi social, de territori de creació, de laboratori de mescla social i cultural a la ciutat de Barcelona. Aquest estudi, resultat d'un encàrrec del CCCB a l'IGOP depenen de la UAB, pretén analitzar el procés de transfor

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.