• SILENCIOS DE MARIA, LOS

    CORTES, CARLES BROSQUIL EDICIONS Ref. 9788497955652 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Los silencios de María es una novela de personajes. A Héctor se le acusa del asesinato de su mujer, María. Todo el mundo lo piensa, él también. Una historia que se construye a partir de la enigmática visita de Laura, una joven atractiva que acude cada miércoles a la cárcel donde reside el presunto a...
    Ancho: 120 cm Largo: 210 cm Peso: 398 gr
    Sense estoc
    16,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9795-565-2
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : CORTES, CARLES
    • Nº de pàgines : 260
    • Coleccion : SIN HORIZONTES NARRATIVAS,26 [VER TITULOS]
    • Nº de col·lecció : 26
    Los silencios de María es una novela de personajes. A Héctor se le acusa del asesinato de su mujer, María. Todo el mundo lo piensa, él también. Una historia que se construye a partir de la enigmática visita de Laura, una joven atractiva que acude cada miércoles a la cárcel donde reside el presunto asesino con el pretexto de convertir su estancia en más agradable.
    A través de Laura descubriremos la voz de María, su pasado, el tiempo vivido con un primer matrimonio poligámico en la ciudad árabe de Dubái. Dos mundos en contraste dentro de la mente de una protagonista en dos ciudades en las que el desierto avanza y la luna se convierte en el testigo de sus cambios. Esta es la tercera novela de Carles Cortés, quien después de Los sueños de Eva (2004) y de Marta dibuja puentes (2008), ahora construye una voz poliédrica en la que profundiza en los sentimientos de la mujer en un mundo que la oprime. Una historia para ser leída sin pausa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.