• DIOSA DE LAS PEQUEÑAS VICTORIAS, LA

    GRANNEC, YANNICK ALFAGUARA Ref. 9788420418216 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Kurt Gödel o el teorema de Adèle Una apasionante novela de amor que viaja por la historia, la ciencia y las relaciones humanas, ganadora del Premio de los Libreros Franceses. El destino de un genio que no sabía vivir y de una mujer que solo sabía amar. «El fascinante retrato de un matrimonio. Desta...
    Dimensions: 240 x 152 x 30 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-204-1821-6
    • Data d'edició : 01/04/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : ESPANYOL
    • Autors : GRANNEC, YANNICK
    • Traductors : AMAYA GARCÍA GALLEGO;MARÍA TERESA GALLEGO URRUTIA;
    • Nº de pàgines : 456
    • Coleccion : NARRATIVA HISPANICA
    • Nº de col·lecció : 17035
    Kurt Gödel o el teorema de Adèle Una apasionante novela de amor que viaja por la historia, la ciencia y las relaciones humanas, ganadora del Premio de los Libreros Franceses. El destino de un genio que no sabía vivir y de una mujer que solo sabía amar. «El fascinante retrato de un matrimonio. Destacan los capítulos que describen el pasado tumultuoso de Gödel y el triste declive de una mente brillante.»
    Carmela Ciuraru, The New York Times Universidad de Princeton, 1980. La joven documentalista Anna Roth emprende una ambiciosa tarea: recuperar los archivos de Kurt Gödel, el matemático más fascinante y hermético del siglo xx. Su misión consiste en ganarse la confianza de la viuda de Gödel, Adele, una anciana muy peculiar, reacia a entregar esos documentos de gran valor científico. Tras su primer encuentro, Adele establece sus reglas. Sabe que su muerte está próxima y tiene una historia que contar, un relato que nadie ha escuchado hasta entonces. De la Viena de los años treinta al Princeton de posguerra, de la Segunda Guerra Mundial al macartismo, del fin del ideal positivista a la llegada del arma nuclear, Anna se rinde a los encantos de una mujer que vivió confrontada a la difícil ecuación entre genio y amor, y que le proporcionará el valor necesario para cambiar su propia vida. La crítica ha dicho...
    «Una esposa entregada + un brillante matemático = una pareja infernal y un tema magistral para una novela.»
    Olivia de Lamberterie, Elle «Una lectura adictiva. Un ejemplo de eficiencia literaria que combina inteligentemente historia, teoremas, pasión y flamencos.»
    Baptiste Liger, Lire

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.