El barri mariner del Serrallo, a Tarragona, té una cuina pròpia que es fonamenta en els aliments que té més a la vora: els peixos i el marisc, però també les sopes, les salses i els arrossos i fideus. Aquest receptari ofereix 121 possibilitats per reviure a casa la cuina del Serrallo.
Peso:
250 gr
Sense estoc
9,02 €
Descripció
ISBN :978-84-89890-25-1
Data d'edició :01/01/1999
Any d'edició :1999
Idioma :Español, Castellano
Autors :ARJONA, CARME
Nº de pàgines :128
Coleccion :EL CULLEROT
Nº de col·lecció :2
El barri mariner del Serrallo, a Tarragona, té una cuina pròpia que es fonamenta en els aliments que té més a la vora: els peixos i el marisc, però també les sopes, les salses i els arrossos i fideus. Aquest receptari ofereix 121 possibilitats per reviure a casa la cuina del Serrallo.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.