CREMO!La nova revolució de Maria Nicolau.Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenom...9788466433495NICOLAU, MARIA
COLUMNA, S.A., EDICIONS
sábado, 1 de marzo de 2025
COM PREPARAR-LO 10 VEGADES«El iogurt és el producte resultat de la fermentació de la llet degut a la multiplicació d’uns bacteris, els lactobacils (Lactobacillus bulgaricus) i els estreptococs (Streptococus...9788412955651MARÍN, MONTSE
SD EDICIONS
sábado, 1 de marzo de 2025
COM PREPARAR-LES 11 VEGADES«La castanya ens ha acompanyat i alimentat des de temps immemorials, sobretot allà on no s’hi feien els cereals. A l’Europa meridional, la castanya era l’afartapobres diari per a l...9788412955637ONTIVEROS, EVA
SD EDICIONS
sábado, 1 de marzo de 2025
COM PREPARAR-LO 10 VEGADES«La batata o moniato es pot considerar com un dels productes més emblemàtics de les cuines de l’Amèrica Llatina. Des que Cristòfol Colom la va presentar a la reina Isabel de Castel...9788412900170CHALENDAR, PIERRETTE
SD EDICIONS
sábado, 1 de marzo de 2025
EL LLIBRE DE L'APLICACIÓ ESMORZAPPUN ASSAIG SOBRE L'ESMORZAR DE FORQUILLA, AMB LES RECEPTES MÉS EMBLEMÀTIQUES I UN DIRECTORI DELS MILLORS BARS I RESTAURANTS PER GAUDIR-NE. En un moment en el qual les noves tendènci...9788413564739MOLINS RENTER, ALBERT
COSSETANIA, EDICIONS
sábado, 1 de marzo de 2025
Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia, escrit pel conegut guanyador de MasterChef i col·laborador del Cuines.Un relat inspirador de superació, aventura i gastron...9788466433440PARÍS, ARNAU
COLUMNA, S.A., EDICIONS
sábado, 1 de marzo de 2025
Idees genials, senzilles, ràpides i econòmiques per a cuinar amb el poc que tinguem en la nevera, que per buida que sembli, segur que està mig plena…Alguna vegada has cuinat un pol...9788408297970ROCA, JORDI / ROCA, MARC ...
PLANETA GASTRO
sábado, 1 de marzo de 2025
AQUÍ NO SE TIRA NADAIdeas geniales, sencillas, rápidas y económicas para cocinar con lo poco que tengamos en la nevera, que por vacía que parezca, seguro que está medio llena…¿Alguna vez has cocinado ...9788408297963ROCA, JORDI / ROCA, MARC ...
PLANETA GASTRO
sábado, 1 de marzo de 2025
Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a galet amb un instrument fràgil i sofert. Per què va desaparèixer el porró de les taules de les cases, de le...9788412800067GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
VIBOP EDICIONS
sábado, 1 de marzo de 2025
«Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèst...9788411731553NICOLAU, MARIA
ARA LLIBRES
sábado, 1 de marzo de 2025
Un manifiesto cultural sobre el verdadero significado de cocinar que revolucionará nuestra relación con la gastronomía.Entusiasta e inconformista, Maria Nicolau nos abre las puerta...9788411003315NICOLAU, MARIA
PENINSULA, S.A., EDICIONES
sábado, 1 de febrero de 2025
EL RECEPTARI TRADICIONALEls plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terr...9788419474681HERCE, ENRIC
VIENA EDICIONS
sábado, 1 de febrero de 2025
EDICIÓN TAPA BLANDA La tortilla, en cualquiera de su multitud de variantes, es un clásico de la cocina española, apetecible a cualquier hora del día y perfecta para cualquier ocasión, uno de nuestros ...9788448042288MIRÓ, JOAN ANTONI
LIBROS CUPULA
miércoles, 1 de enero de 2025
UN PATRIMONI CULINARI AMB PROJECCIÓ INTERNACIONALPRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobar...9788413564449FÀBREGA, JAUME
COSSETANIA, EDICIONS
viernes, 1 de noviembre de 2024
CONTRA LA GRAN MENTIRA DE LOS GENIOS EN LA COCINAEstamos en la Barcelona preolímpica. Con apenas dieciocho años, Àlex Montiel toma las riendas de L’Aram, el restaurante de su madre. Lo mantendrá abierto durante siete años, y pasa...9788418998720CASANOVAS, MARC
PEPITAS DE CALABAZA
viernes, 1 de noviembre de 2024
TAST A CEGUESLa Guia de Vins de Catalunya arriba a la seva setzena edició amb la intenció de fer un balanç de tot el que ha passat en aquests setze anys; del que ha canviat i del que encara no,...9788494929366ALCOVER, JORDI / NARANJO,...
LA SUBVERSIVA
martes, 1 de octubre de 2024
ELS ÀPATS DE LA FELICITATL’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones ...9788412754872FÀBREGA, JAUME
URSULA LLIBRES
martes, 1 de octubre de 2024
«AQUEST LLIBRE ÉS EL CANT D’AMOR QUE LES NOSTRES CARXOFES NECESSITAVEN» Del pròleg de JULIÀ GUILLAMONLa carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especia...9788410161320GARCIA PARAJUÀ, PAU
COMANEGRA
martes, 1 de octubre de 2024
LA CUINA I LA LLENGUA CATALANA, L'ESCUDELLA PERFECTADel menjar en surten una quantitat extraordinària d’expressions i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba; gallina vella fa bon caldo; remenar les cireres; ser un...9788410161238QUINTANA, LLUC/ MONTENEGR...
COMANEGRA
martes, 1 de octubre de 2024
HISTORIA Y RECETAS DE UN BARCelebramos los 125 años de toda una institución gastronómica en Barcelona. Abierto desde 1899 y regentado desde hace más de un lustro por el chef Tomás Abellán, el Bar Alegría es u...9788410214064GARCÍA RAMÓN, TONI/ABELLÁ...
DEBATE, EDITORIAL
martes, 1 de octubre de 2024
EL RECEPTARI DE MARGALIDA FRAU MUNAR (1909-1986)Margalida Frau Munar era una modesta mestressa de casa que estava llogada a la cuina d’un general. En una llibreta va arreplegar, entre receptes pròpies i manllevades, més de cent ...9788419956309FRAU MUNAR/ MARGALIDA
DOCUMENTA BALEAR
sábado, 1 de junio de 2024
TOTS ELS SECRETS I RECEPTESTots els secrets i les receptes dels millors arrossos L'arròs és un clàssic de la nostra gastronomia i un dels plats més populars: des de l'arròs a la cubana que fa les delícies de...9788419756602LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
ROSA DELS VENTS
sábado, 1 de junio de 2024
EL TRESOR MÉS SUCULENT DE LA NOSTRA CUINADescobreix la història, les receptes i els establiments de l'àpat més antic i suculent de la cuina catalana! L'esmorzar de forquilla és una de les tradicions catalanes més arrelade...9788418062834FREIXINET, LAIA
ROSA DELS VENTS
miércoles, 1 de mayo de 2024
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.