Xavier Pellicer es sin duda uno de los mejores cocineros de España. Y su restaurante, el Ábac, reconocido con dos estrellas Michelin, uno de esos templos gastronómicos que se cuentan entre los elegidos. El Ábac cumple diez años de trayectoria implacable, de exhibición constante de una técnica depura...
Ancho:
255
cm
Largo:
255
cm
Peso:
1320 gr
Sense estoc
55,00 €
Descripció
ISBN :978-84-9867-667-9
Data d'edició :01/11/2009
Any d'edició :2009
Idioma :ESPANYOL
Autors :VVAA
Traductors :DESCONOCIDO
Nº de pàgines :240
Coleccion :GASTRONOMÍA Y COCINA
Nº de col·lecció :235
Xavier Pellicer es sin duda uno de los mejores cocineros de España. Y su restaurante, el Ábac, reconocido con dos estrellas Michelin, uno de esos templos gastronómicos que se cuentan entre los elegidos. El Ábac cumple diez años de trayectoria implacable, de exhibición constante de una técnica depurada y de saber hacer. El foie gras al vapor de bambú, el tartare de champiñón aguacate y buey de mar, el rape con ruibarbo y dátiles, el cordero lechal a la vainilla o el brioche pasión son representativa muestra de los platos que han llevado al Ábac hasta lo más alto. Este libro recopila las sesenta recetas más destacadas de la trayectoria del Ábac. Pellicer, perfeccionista y gran conocedor del producto, nos invita a descubrir una cocina creativa aunque de base clásica, que él mismo define como "honesta, que combina la técnica con la emoción". Además de descubrir sus secretos culinarios, en este libro el chef rinde su homenaje más sincero a su equipo y a los subministradores del excelente producto que utiliza, sin los cuales el Ábac hoy no estaría a este nivel.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.