Rondissoni, un dels artífexs de l?èxit de l?anomenada literatura culinària, era un cuiner i pedagog que feia classes de cuina al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Recórrer la seva vida vol dir recórrer la vida de Barcelona durant un període singular de la ciutat, amb forts canvis pol...
Dimensions:
230 x 160 x 20 cm
Peso:
250 gr
Sense estoc
17,90 €
Descripció
ISBN :978-84-16915-40-8
Data d'edició :01/10/2017
Any d'edició :2017
Idioma :CATALA
Autors :GUIRADO, MANEL
Nº de pàgines :192
Rondissoni, un dels artífexs de l?èxit de l?anomenada literatura culinària, era un cuiner i pedagog que feia classes de cuina al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Recórrer la seva vida vol dir recórrer la vida de Barcelona durant un període singular de la ciutat, amb forts canvis polítics i socials. El llegat de Rondissoni parla de la influència de la seva figura a Barcelona i a Catalunya en general, i repassa les millors receptes que Rondissoni va llegar a la cuina catalana.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.