La cocina de Menorca reúne las mejores recetas del arte culinario de la isla, desde la famosa caldera de langosta y los gustosos perols al horno, hasta la variada repostería menorquina, todas ellas explicadas con detalle. Los autores, padre e hijo, han recogido en este libro una completa selección d...
Ancho:
160
cm
Largo:
260
cm
Peso:
250 gr
Sense estoc
22,90 €
Descripció
ISBN :978-84-8330-273-6
Data d'edició :01/07/2004
Any d'edició :2004
Idioma :Español, Castellano
Autors :BORRAS, JOSEP - BORRAS, DAMIA
Nº de pàgines :352
Coleccion :MILHOJAS
Nº de col·lecció :4
La cocina de Menorca reúne las mejores recetas del arte culinario de la isla, desde la famosa caldera de langosta y los gustosos perols al horno, hasta la variada repostería menorquina, todas ellas explicadas con detalle. Los autores, padre e hijo, han recogido en este libro una completa selección de platos que permite elaborar todo tipo de menús, dentro de la tradición de la cocina de Menorca.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.