Una obra que recupera el valor de los viejos sabores. La cocina de ayer y de siempre. Una amplia colección de recetas elegidas por autores de reconocido prestigio en el ámbito culinario. Un útil y completo manual con detalladas explicaciones paso a paso, fotografías de todo el proceso, consejos, tru...
Ancho:
170
cm
Largo:
230
cm
Peso:
670 gr
Sense estoc
17,50 €
Descripció
ISBN :978-84-241-9232-7
Data d'edició :01/01/2004
Any d'edició :2004
Idioma :CASTELLANO
Autors :THEMA EQUIPO EDITORIAL
Nº de pàgines :192
Coleccion :COCINA TEMÁTICA
Una obra que recupera el valor de los viejos sabores. La cocina de ayer y de siempre. Una amplia colección de recetas elegidas por autores de reconocido prestigio en el ámbito culinario. Un útil y completo manual con detalladas explicaciones paso a paso, fotografías de todo el proceso, consejos, trucos, valores nutricionales... Una obra que el profano encontrará sencilla, y el experto, rigurosa. Un regalo para la vista y para el paladar.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.