• ¡BACALAO!

    BIASIO, GIOVANNI DE ZENDRERA Ref. 9788484182979 Altres llibres del mateix autor
    Este libro recoge más de 100 recetas de bacalao y muchas ideas para cocinar este pescado tan importante en la historia de la alimentación. Nos ofrece una panorámica no siempre convencional de un alimento muy versatil.Magníficas fotografias y un genial diseño.
    Peso: 648 gr
    Sense estoc
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8418-297-9
    • Data d'edició : 01/02/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CAST
    • Autors : BIASIO, GIOVANNI DE
    • Traductors : LUCÍA VIVES VIDAL
    • Ilustradors : NICOLAS LEMMONIER
    • Nº de pàgines : 160
    Este libro recoge más de 100 recetas de bacalao y muchas ideas para cocinar este pescado tan importante en la historia de la alimentación.





    Nos ofrece una panorámica no siempre convencional de un alimento muy versatil.





    Magníficas fotografias y un genial diseño.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.