A lo largo de su carrera de cocinero, Jean-Charles Karmann ha tenido la ocasión de trabajar y degustar gran cantidad de foie gras de pato y de oca. Hoy, desea compartir su pasión y desvela más de 100 ideas para preparar este producto básico, recientemente declarado "patrimonio cultural y gastronómic...
Ancho:
225
cm
Largo:
250
cm
Peso:
900 gr
Sense estoc
28,00 €
Descripció
ISBN :978-84-85351-10-7
Data d'edició :01/10/2007
Any d'edició :2007
Idioma :CASTELLANO
Autors :KARMANN, JEAN-CHARLES (1963- )
Traductors :BIGORRA CERVELLO, LOURDES
Nº de pàgines :192
Coleccion :OTROS GASTRONOMÍA
Nº de col·lecció :063
A lo largo de su carrera de cocinero, Jean-Charles Karmann ha tenido la ocasión de trabajar y degustar gran cantidad de foie gras de pato y de oca. Hoy, desea compartir su pasión y desvela más de 100 ideas para preparar este producto básico, recientemente declarado "patrimonio cultural y gastronómico francés por la Asamblea Nacional. De las terrinas ineludibles y foie gras asados, a los más espectaculares como el capuccino de puntas de espárrago verde al vino espumoso de foie gras al habano y armañac viejo, estas 100 recetas van a hacer del foie gras el ingrediente indispensable de todas las mesas festivas.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.