Mariona Aguirre, creadora de l'obrador de pastisseria La Guinda, proposa 10 receptes fàcils i ràpides per redescobrir aquest producte ?com la crema de tomàquet, el pastís de ricotta o els tomàquets confitats, que solucionen un sopar? i d'altres per acompanyar o complementar un àpat ?com el chutney d...
Ancho:
15
cm
Largo:
20
cm
Peso:
250 gr
Sense estoc
6,95 €
Descripció
ISBN :978-84-611-1949-3
Data d'edició :01/11/2006
Any d'edició :2006
Idioma :CATALA
Autors :AGUIRRE, MARIONA
Ilustradors :JOVER ARMENGOL, LLUISA
Nº de pàgines :20
Coleccion :PRODUCTES DE MERCAT
Nº de col·lecció :11
Mariona Aguirre, creadora de l'obrador de pastisseria La Guinda, proposa 10 receptes fàcils i ràpides per redescobrir aquest producte ?com la crema de tomàquet, el pastís de ricotta o els tomàquets confitats, que solucionen un sopar? i d'altres per acompanyar o complementar un àpat ?com el chutney de tomàquets, els tomàquets secs o una nova versió de la salsa de tomàquet. Pròleg del professor Rafael Aracil.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.