• FISIOLOGIA DEL GUSTO

    BRILLAT-SAVARIN, J.A. BOOKS4POCKET Ref. 9788415870265 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Fisiología del gusto, o Meditaciones de gastronomía trasncendente, denominado por muchos la biblia de la gastronomía", es una obra digna de ser considerada como el primer texto gastronómico del mundo, pues antes de él, comenzando por el romano Apicio, sólo se habían escrito meros recetarios. Savarin...
    Ancho: 125 cm Largo: 192 cm Peso: 344 gr
    Sense estoc
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15870-26-5
    • Data d'edició : 01/01/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BRILLAT-SAVARIN, J.A.
    • Nº de pàgines : 352
    • Coleccion : BOOKS4POCKET
    • Nº de col·lecció : 400
    Fisiología del gusto, o Meditaciones de gastronomía trasncendente, denominado por muchos la biblia de la gastronomía", es una obra digna de ser considerada como el primer texto gastronómico del mundo, pues antes de él, comenzando por el romano Apicio, sólo se habían escrito meros recetarios. Savarin convirtio el arte culinario en una autética ciencia en la que incluía química, física, medicina y anatomía."

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.