Michel Roux, un afamado restaurador, poseedor de 3 estrellas Michelin nos presenta una visión innova- dora de las salsas dulces y saladas, cl sicas y ac tuales. Manual imprescindible para convertirse en un maestro de las salsas.
Ancho:
200
cm
Largo:
260
cm
Peso:
250 gr
Sense estoc
25,90 €
Descripció
ISBN :978-84-88990-60-0
Data d'edició :01/11/1997
Any d'edició :1997
Idioma :CASTELLANO
Autors :ROUX, MICHEL
Traductors :SUÁREZ, TATIANA
Nº de pàgines :176
Michel Roux, un afamado restaurador, poseedor de 3 estrellas Michelin nos presenta una visión innova- dora de las salsas dulces y saladas, cl sicas y ac tuales. Manual imprescindible para convertirse en un maestro de las salsas.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.