• SALSAS: DULCES Y SALADAS, CLASICAS Y MODERNAS

    DULCES Y SALADAS, CLÁSICAS Y MODERNAS

    ROUX, MICHEL ELFOS, EDICIONES Ref. 9788488990600 Altres llibres del mateix autor
    Michel Roux, un afamado restaurador, poseedor de 3 estrellas Michelin nos presenta una visión innova- dora de las salsas dulces y saladas, cl sicas y ac tuales. Manual imprescindible para convertirse en un maestro de las salsas.
    Ancho: 200 cm Largo: 260 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc
    25,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-88990-60-0
    • Data d'edició : 01/11/1997
    • Any d'edició : 1997
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : ROUX, MICHEL
    • Traductors : SUÁREZ, TATIANA
    • Nº de pàgines : 176
    Michel Roux, un afamado restaurador, poseedor de 3 estrellas Michelin nos presenta una visión innova- dora de las salsas dulces y saladas, cl sicas y ac tuales. Manual imprescindible para convertirse en un maestro de las salsas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.