Aquest llibre de receptes de cuina de Felip Munar pretén recuperar la cultura tradicional de la figa i valorar-la dins la cuina nostrada, la cuina de sempre, però també dins la cuina que innova. Agermana tradició i modernitat amb noves maneres de combinar i presentar els plats. Completant el recept...
Ancho:
145
cm
Largo:
210
cm
Peso:
250 gr
Sense estoc
12,00 €
Descripció
ISBN :978-84-16163-03-8
Data d'edició :01/06/2014
Any d'edició :2014
Idioma :CATALA
Autors :MUNAR, FELIP
Nº de pàgines :132
Coleccion :MENJAVENTS
Nº de col·lecció :115
Aquest llibre de receptes de cuina de Felip Munar pretén recuperar la cultura tradicional de la figa i valorar-la dins la cuina nostrada, la cuina de sempre, però també dins la cuina que innova. Agermana tradició i modernitat amb noves maneres de combinar i presentar els plats. Completant el receptari De la figuera a la taula. Receptes de cuina, del mateix autor, aporta vuitanta receptes noves amb la figa com a ingredient característic.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.